AYDIN / KUYUCAK - Gencelli Ortaokulu

Gencelli Ortaokulu

Gencelli Mah. 85 Sok. No 08
Vizyon
İnanıyoruz ki; Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Biz, birbirimizi; öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz ; öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetiriz. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Farkındayız ki; Biz farklıyız.Genciz,Çalışkanız, Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz. İşte bütün bu ilkeler; bizim hep birlikte yapacağımız çalışmaları şekillendirir ve alacağımız kararları etkiler.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Gencelli İlköğretim okulu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile zaman içinde; * Ortaöğretim giriş sınavlarında başarılı olan Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, *Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Başarılar
2011 -2012 yılında SBS istatistiklerine göre okulumuz ilçe ikincisi olmuştur. Ayrıca aynı öğretim yılında okulumuz denetimlerde başarılı olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nden "Başarı Belgesi" ile ödüllendirilmiştir. 2011-2012 eğitim öğretim yılında okulumuz hentbol yıldız kızlar müsabakalarda Aydın il 4.sü olmuştur. 2008-2009 eğitim öğretim yılında "Uygulamalı Çevre Eğitim Projesi" yarışmasında 28 okul arasında mansiyon ödülü almıştır.
08:50- 15:20
Kaloriferli...
Yolcu taşıma vasıtaları ile.Öğretmenler için kendi özel araçlarıyla.
Yerleşim Yeri
Gencelli Köyü 1000 nüfuslu, ayrıca 800 nüfuslu Gencellidere Köyü´nden de öğrenciler okulumuzda öğrenim görmektedir.
İl Merkezine 80 km. İlçe Merkezine 22 km.